Empowering people

Group Daenens creëert kansen voor haar medewerkers en zet respect en waardering voor elk individu vooraan.

Ontdek meer
Group Daenens | Nico Daenens

De bedrijvengroep die Nico Daenens heeft gevormd bestaat uit een aantal grote en middelgrote dienstenchequeondernemingen, een sociaal secretariaat, outsourcing van technici, uitzenden van technici, een opleidingscentrum en een communicatietool. De bedrijvengroep telt meer dan 17.000 medewerkers.

Voor de dagdagelijkse werking van de bedrijven van de cluster Group Daenens kan Nico Daenens rekenen op een team met heel wat ervaring en inzet, alsook de toewijding en begeestering van al hun medewerkers.

Dé sleutel tot succes is
de kwaliteit van alle werkrelaties en de omkadering van onze medewerkers.

Group Daenens

Gelooft sterk dat een tewerkstelling moet kunnen bijdragen aan de versterking van een individu.
“Empowering people” is dan ook het credo binnen Group Daenens.

In dienstverlenende sectoren moeten de werkrelaties (in ruime zin) en de omkadering van medewerkers kunnen bijdragen aan een kwaliteitsvolle tewerkstelling.

Respect en waardering gelden daarbij als uitgangspunt, maar evenzeer efficiënte processen, IT- en facilitaire ondersteuning, back-office-diensten, enz.

Nico Daenens wil steevast blijven inzetten op een duurzame, diverse en inclusieve tewerkstelling en is trots op zijn enthousiaste en ondernemende medewerkers.

Contacteer Group Daenens

Group Daenens focust maximaal op initiatieven en opportuniteiten om haar dienstverleningsaanbod en kwaliteiten verder uit te bouwen en te versterken.

Aanbod-focus:

  • facilitaire dienstverlening in de breedst mogelijke vorm (huishoudhulp, professionele schoonmaak, cleaning, facility management, enz.),
  • human resources (coaching, opleiding, payroll en loonverwerking, outsourcing en interim, …)
  • en alle mogelijke vormen van zorg en ‘ontzorging’ (gezinszorg en thuiszorg, verpleging aan huis, assistentiewoningen,…)

De groep treedt bovendien graag in overleg met organisaties, instellingen en bedrijven die een samenwerking of partnership willen opzetten of nieuwe en innovatieve trajecten willen verkennen.

Contacteer Group Daenens

Aarzel niet om contact op te nemen voor een verdere kennismaking of een verkennend gesprek.